Retete culinare de top
Retete de post
retete culinare milka

Vinete cu dovlecei si cascaval

retete culinare / mancaruri cu legume / Vinete cu dovlecei si cascaval
Adaugat la: 24-09-2007 21:36 Vizite: 5174 Nota: 0.4/5
1 2 3 4 5

Ingrediente

3 vinete
4 dovlecei
4 rosii
2 pachete branza topita sau 250 g cascaval
1 legatura patrunjel
100 ml ulei
2 linguri faina
2 linguri pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Se curata vinetele si dovleceii in stil pijama (o fasie da, una nu), se taie felii, apoi se presara cu sare. Se aseaza peste ele un suport de lemn si peste acesta o greutate care va ajuta legumele sa-si lase zeama. Se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot apoi pe servetele de hartie pentru a absorbi grasimea. Se unge tava cu margarina, se presara cu pesmet, apoi se aseaza un strat de felii de vinete, unul de branza sau cascaval, urmatorul de dovlecei. Se pune un alt strat de branza, peste care se aranjeaza rosiile decojite si taiate felii, se presara sare, piper si patrunjel tocat, se mai aseaza apoi inca un strat de branza si se da la cuptor, la foc moderat, timp de 20-25 minute.

Timp de preparare

Pregatire: 30 minute; Coacere: 25 minute

Dificultate

Nu sunt introduse detalii.

Recomandari

Nu sunt introduse detalii.

Poza

Nu sunt introduse detalii.

Comentarii

Nume E-mail Verificare: Comentariu

Cele mai noi retete culinare

01. Gutui la cuptor - adaugat: 09-12-2011 02:47 02. Mancare de vinete - adaugat: 21-11-2008 01:16 03. Sufleu de peste cu ciuperci - adaugat: 07-03-2008 10:14

Cele mai noi sfaturi culinare

01. Sfaturi pentru pregatirea salatelor - adaugat: 27-08-2007 18:23 02. Sfaturi pentru cel mai bun gem - adaugat: 22-08-2007 20:50 03. Sfaturi pentru reusita compoturilor - adaugat: 22-08-2007 20:27
Developed by Bogdan Valentin Oasa - www.psd2markup.com, (c) www.topretete.ro - 2007