Retete culinare de top
Retete de post
retete culinare milka

Fasole verde pentru iarna

retete culinare / conserve / Fasole verde pentru iarna
Adaugat la: 20-08-2007 20:35 Vizite: 25651 Nota: 1.4/5
1 2 3 4 5

Ingrediente

5 kg fasole verde
1 l ulei
1 kg bulion
1 plic conservant Dr Oetker
1 kg patrunjel cu frunze
2 teline cu frunze mai mici
1 kg ceapa
1 kg morcovi
10 ardei grasi
1 capatana de usturoi
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala fasolea si ardeii, apoi se taie bucatele. Zarzavatul se toaca si se pune jumatate din frunzele patrunjelului si ale telinei. Intro cratita de 20l se aseaza alternativ un strat de zarzavat, apoi unul de fasole, astfel incat deasupra sa fie cel de fasole. Se da cratita la foc pentru 2 ore, timp in care nu se amesteca, ci se invarte pe foc, ca la sarmale.
Apoi se pune fasolea in borcane si se lasa sa se odihneasca asa pana a doua zi, cand se mai pune putin ulei deasupra si se leaga borcanele sau se capseaza.

Timp de preparare

Nu sunt introduse detalii.

Dificultate

Nu sunt introduse detalii.

Recomandari

Restul de frunze de telina si patrunjel se pot pune cu sare tot pentru iarna.

Poza

Nu sunt introduse detalii.

Comentarii

Adaugat de minacov la 08-07-2009 10:30:

de ce ai mai pus la ingrediente ceapa ,morcovi,bulion,caci la preparare nu apar aceste ingrediente?ce sa facem cu ele?

Nume E-mail Verificare: Comentariu

Cele mai noi retete culinare

01. Gutui la cuptor - adaugat: 09-12-2011 02:47 02. Mancare de vinete - adaugat: 21-11-2008 01:16 03. Sufleu de peste cu ciuperci - adaugat: 07-03-2008 10:14

Cele mai noi sfaturi culinare

01. Sfaturi pentru pregatirea salatelor - adaugat: 27-08-2007 18:23 02. Sfaturi pentru cel mai bun gem - adaugat: 22-08-2007 20:50 03. Sfaturi pentru reusita compoturilor - adaugat: 22-08-2007 20:27
Developed by Bogdan Valentin Oasa - www.psd2markup.com, (c) www.topretete.ro - 2007