Retete culinare de top
Retete de post
retete culinare milka

Ciorba cu galuste

retete culinare / supe, ciorbe / Ciorba cu galuste
Adaugat la: 16-08-2007 21:23 Vizite: 15426 Nota: 2.6/5
1 2 3 4 5

Ingrediente

Pasare - 500g
Sfecla - 150g
Varza alba - 150g
Cartofi - 150g
Morcovi - 75g
Albitura - 75g
Ceapa - 100g
Slanina - 50g
Grasime - 50g
Bulion - 25g
Foi de dafin - 2
Otet - 25ml
Zahar - 15g
Smantana - 100g
Sare - 25g
Piper - 1g
Verdeata - 1 leg.

Mod de preparare

Pasarea se pune la fiert in apa cu sare. Se taie slanina marunt si se caleste. Se adauga sfecla, morcovii, albitura, ceapa si varza taiate pestisori (julien), se calesc impreuna cateva minute, apoi se pun in vasul in care fierbe pasarea. Se adauga bulionul, foile de dafin, piperul boabe, otetul si zaharul. Cartofii se curata, se spala, se taie in cuburi si se pun in vasul cu ciorba si se potriveste gustul. Galustele se pregatesc astfel: in 300g supa de la pasare se adauga faina, se amesteca la foc pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se pun ouale, amestecandu-se bine pana se formeaza o pasta omogena din care cu o lingurita se pune la fiert in apa clocotita. Inainte de a se servi, pasarea se portioneaza si se adauga smantana si verdeata taiata marunt.

Timp de preparare

Nu sunt introduse detalii.

Dificultate

Nu sunt introduse detalii.

Recomandari

Nu sunt introduse detalii.

Poza

Nu sunt introduse detalii.

Comentarii

Adaugat de danasavu la 16-05-2008 17:00:

ce ciorba e asta

Adaugat de Bughy la 06-06-2008 13:27:

Cine stie, n-o fi fost pe gustul vostru.

Nume E-mail Verificare: Comentariu

Cele mai noi retete culinare

01. Gutui la cuptor - adaugat: 09-12-2011 02:47 02. Mancare de vinete - adaugat: 21-11-2008 01:16 03. Sufleu de peste cu ciuperci - adaugat: 07-03-2008 10:14

Cele mai noi sfaturi culinare

01. Sfaturi pentru pregatirea salatelor - adaugat: 27-08-2007 18:23 02. Sfaturi pentru cel mai bun gem - adaugat: 22-08-2007 20:50 03. Sfaturi pentru reusita compoturilor - adaugat: 22-08-2007 20:27
Developed by Bogdan Valentin Oasa - www.psd2markup.com, (c) www.topretete.ro - 2007